alberlet-szeged.hu https://alberlet-szeged.hu alberlet-szeged.hu RSS csatornája hu-HU Albérlet - Szeged - Vasas Szent Péter Albérlet - Szeged - Szivárvány utca Albérlet - Szeged - Apáca utca Albérlet - Szeged - Boldogasszony sugárút Albérlet - Szeged - Szentháromság utca - Bécsi krt. A házban lift segíti a közlekedést. Igényesen kialakított lakást ajánlok. Alapterülete 45 m2, melyen egy amerikai konyhás nappali és egy hálószoba található. A fürdőszoba káddal beépített. Klíma is rendelkezésre áll, valamint egy terasszal is rendelkezik a lakás. Az ablakok elektromos redőnnyel felszereltek.
Alacsony rezsi jellemzi a lakást, mivel körbefűtött, minden oldalról szomszéd határolja, így jóval költséghatékonyabb a fenntartása. A társasházi közös költség havonta 8.500,- Ft.
A tulajdonos nem dohányzó bérlőket vár és az állattartás sem megengedett.
Felszerelten és bútorozottan várjuk a bérlőket, mosógép is rendelkezésre áll.
A lakás bérleti díja 130.000,- Ft havonta + rezsi + szerződéskötéskor 2 havi kaució megfizetése szükséges.]]>
Albérlet - Szeged - Szentháromság utca A lakás bútorozva és felszerelve kiadó. Modern és ízléses, kifogástalan albérleti lehetőség!
A bérleti díj havonta 170.000,- Ft, mely tartalmazza a fűtés és a hűtés költségét, az internet- és TV-szolgáltatást, heti egyszeri takarítást, illetve az udvarban parkolási lehetőséget.
Ezen felül fizetendő saját fogyasztás alapján a víz- és az áramfogyasztás.]]>
Albérlet - Szeged - Szentháromság 1/6 A 48 m2-es alapterületen egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba-WC és egy 4 m2-es erkély található. Minden szempontból ideális otthona lehet diáknak, hiszen modern, továbbá az egyetemi karok közelében található. Geotermikus energia felelős a fűtésért, ugyanígy a léghűtés is mennyezeti hűtésen keresztül biztosított.
A bérleti díj havonta 170.000,- Ft, mely tartalmazza a fűtés és a hűtés költségét, az internet- és TV-szolgáltatást, heti egyszeri takarítást, illetve az udvarban parkolási lehetőséget.
Ezen felül fizetendő saját fogyasztás alapján a víz- és az áramfogyasztás.]]>
Albérlet - Szeged - Szentháromság utca A fűtés geotermikus rendszerű, a hőleadás padlófűtésen keresztül biztosított, a hűtés pedig mennyezeti hűtéssel megoldott.
A havi bérleti díj 230.000,- Ft, mely tartalmazza a fűtés és a hűtés költségét, az internet- és TV-szolgáltatást, heti egyszeri takarítást, illetve az udvarban parkolási lehetőséget.
Ezen felül fizetendő saját fogyasztás alapján a víz- és az áramfogyasztás.]]>
Albérlet - Szeged - Boldogasszony sgt Az elhelyezkedése ellenére igen csendes lakás, hiszen belső udvari ingatlan, ennél fogva az utcaforgalomból semmit nem érzékel az itt lakó. Földszinten található a lakás, alapterülete 70 m2. Kiváló kialakítás jellemzi, a galériás megoldásnak köszönhetően elkülönül a nappali és a hálórész.
A fűtés gázkazánról biztosított, a hőleadás padlófűtésen és radiátoron keresztül megoldott. Hőszigelt a ház, ennél fogva még költségtakarékosabb, kicsi rezsi jellemzi. A tulajdonos split klímát is felszerelt.

Egyedi stílusban újították fel a lakást, és modern bútorokkal berendezett, teljesen gépesített, nagyon otthonos hangulatú, mely akár diák számára, akár fiatal pár számára ideális lehet, akik a belvárosban keresnek otthont maguknak.

A tulajdonos mindenképpen nem dohányzó bérlőt vár, aki kisállatot sem tart.
Szerződéskötéskor 2 havi kaució megfizetése szükséges.]]>
Albérlet - Szeged - Moszkai krt. Albérlet - Szeged - Vedres utca Albérlet - Szeged - Bartók tér Albérlet - Szeged - Galamb utca Albérlet - Szeged - csaplár benedek u Albérlet - Szeged - Juhász Gyula utca 14 Albérlet - Szeged - Veresacs Albérlet - Szeged - Móra Albérlet - Szeged - Szilléri sgt. 51 Albérlet - Szeged - Csongrádi sgt. 3. Albérlet - Szeged - Oldal